Korinth I Form

Et motionscenter drevet af frivillige i forening

Praktisk information om motionscentret

Her kan du finde praktiske oplysninger vedrørende brug af motionscentret.

Åbningstider
Motionscentret har åbent alle dage i tidsrummet 05-23.

Adgangsforhold
Du kommer til motionscentret på 1. sal ved at gå ind af hoveddøren til Korinth Hallen og gå op ad trappen til cafeteriet. Her finder du indgangen lige for.

Du har adgang til hoveddøren, omklædningsrum og motionscenter med din nøglebrik. Den får du udleveret når du har haft din instruktionstime. 

Mister du din nøglebrik skal du betale for en ny. Den koster 50 kr.

Videoovervågning
Motionscentret er videoovervåget hele døgnet. Optagelserne skal udelukkende bruges til dokumentation i tilfælde af kriminelle handlinger, samt overskridelser af Korinth I Forms vedtægter og husregler.

Ansvar og Forsikring
Du træner i centret på eget ansvar. Korinth I Form har IKKE en forsikring, der dækker, hvis der sker dig noget under din træning. Sørg derfor for at du har en ulykkesforsikring.

Rengøring af maskiner
Når du er færdig med at bruge en maskine sørger du for at tørre den af. I centret er både papir og afspritning til rådighed.

Hvem kan træne i Korinth I Form?
Alle, der er fyldt 15 år kan være medlem af Korinth I Form. Ønsker du at træne i motionscentret kræver det derudover også, at du får en introduktion til foreningen og maskinerne, før du må træne på egen hånd.

Du har meldt dig ind i en forening. Det vil sige at du, sammen med øvrige medlemmer, instruktører og bestyrelse har ansvar for at tingene fungerer og at det er hyggeligt og rart at komme og træne hos Korinth I Form.

Kategori: