Korinth I Form

Et motionscenter drevet af frivillige i forening

Pris og tilmelding til løbeklub

Her kan du tilmelde dig til løbeklub hos Korinth I Form.

Tilmelding
Har du en profil? Hvis ja, kan du tilmelde dig løbeklubben. Prisen er kr. 200,00 for hele 2019.

Hvis ikke skal du gøre det, før du kan tilmelde dig. Klik her for at oprette din profil (det åbnes i et nyt vindue).

LÆR AT LØBE 5 KM.

I foråret lærte en gruppe nye løbere fra Korinth I Form at løbe 5 kilometer. Tirsdag den 10. september starter Korinth I Form igen et løbetræningshold for ALLE, som ønsker at komme igang med at løbe - eller som har løbet, men som af forskellige årsager er stoppet igen. Alle kan lære at få glæde af at løbe, om du skal ikke kunne en masse løbeteknik for at deltage i dette forløb.

Hanne, der er udannet løbetræner i Korinth I Form, guider igennem forløbet. Hanne har løbet i mange år og er uddannet løbetræner i DGI-regi. Hun forsøger at smitte nye løbere med glæden ved at løbe.

Vi starter op "helt fra 0", og i løbet af 12 uger vil du være i stand til at løbe 5 km.

Hver træning starter med lidt opvarmning, inden vi går i gang med træningen. Vi starter op helt stille og roligt med skiftevis gang og løb, og vi følges alle ad. Der er ingen, der får lov til at løbe alene som den sidste. Inden længe vil du kunne løbe længere og længere, og til sidst er du i stand til at løbe 5 km.

For at deltage skal du tilmelde dig "Løb og gang" i Korinth I Form. Du er velkommen til at prøve at løbe med den 10. september, inden du beslutter dig, om du vil tilmelde dig.

Deltagelse koster 200 kr. for resten af 2019 - og du deltager for kun 100 kr., hvis du samtidig er tilmeldt fitness.

Tag vennen, veninden, naboerne, far, mor, søn, datter under armen, eller hvem du har lyst til at løbe med, og møde op ved Korinth Hallen tirsdag den 10. september kl. 18.45. Jo flere vi er, desto sjovere er det. Så vi håber, der er mange, der har lyst til at prøve kræfter med at løbe.

Vel mødt!

 

Kategori: