Korinth I Form

Et motionscenter drevet af frivillige i forening

Fitness

Her kan du tilmelde dig til fitness hos Korinth I Form.

Har du en profil? Hvis ja, kan du tilmelde dig fitness.

Hvis ikke skal du gøre det, før du kan tilmelde dig. Klik her for at oprette din profil (det åbnes i et nyt vindue).

Gå til flere ting med rabat
Ønsker du også at tilmelde dig indoor cycling og/eller et af de øvrige hold,? Så tilmeld dig fitness først, så får du spinning og/eller de øvrige hold til halv pris, når du bagefter tilmelder dig på disse hold. 

Sådan kommer du i gang med at træne
For at komme igang med at træne på egen hånd, skal du være fyldt 15 år og først have en instruktionstime. I instruktørkalenderen kan du se, hvornår der er instruktører i centret, og du kommer, når det kan passe dig. Enten for at få instruktionen med det samme eller for at aftale et tidspunkt. Du kan også kontakte os på vores mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på vores side på Facebook.

Automatisk fornyelse af fitness medlemsskab
Dit medlemsskab fornyes automatisk, indtil du selv vælger at stoppe. Du kan stoppe dit medlemsskab indtil 14 dage før din periode er slut, og du gør det via dit medlemslogin

Du betaler samtidig med din tilmelding. På den måde tilknyttes dit kreditkort, hvorfra betaling af abonnement fortsætter, indtil du stopper dit medlemsskab.

Har du problemer med at oprette profil eller melde dig ind, kan du få hjælp I motionscentret. Se I kalenderen, hvornår der er instruktører eller “kontortid”.